Böhm d.o.o. je privatna kompanija osnovana 1993. godine i od tada se bavi proizvodnjom casino opreme. Specifičnost naših proizvoda je sretna kombinacija zanatstva i moderne tehnologije. Osobito smo ponosni na cilindre ruleta, koji i čine okosnicu naše proizvodnje. Od 1993. godine neprestano se usavršavamo i usvajamo nove materijale i tehnologije, ali da pri tome nismo izgubili ono osnovno: majstorstvo i vrijedne ruke naših djelatnika, koji tim cilindrima daju život. Vrhunska CNC tehnologija obrade materijala, te kvalitetni materijali su preduvjeti, a završna obrada i sklapanje cilindra je ono što daje vrhunsku kvalitetu i dug život našim cilindrima.

VIZIJA

Postati vodeća kompanija u pružanju cjelovite i kvalitetne usluge proizvodnje opreme za igre na sreću, prije svega jačanjem pozicija na stranim tržištima , ugovaranjem novih poslova i prodorom na nova tržišta , a sve na osnovama dugogodišnje tradicije, znanja, konkurentnosti, inovativnosti  i pouzdanosti.

MISIJA

Aktivno sudjelovati u razvoju  poduzetništva u Hrvatskoj, izgraditi dugoročne i stabilne poslovne odnose s klijentima, poticati izvrsnost te biti prepoznat kao pouzdan i cijenjen poslovni partner koji klijentima osigurava dodanu vrijednost njihovog poslovanja  i kontinuirano im pomaže u ispunjavanju njihovih poslovnih ciljeva.

BOHM D.O.O.

Böhm d.o.o.
Društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge

II.Anina I. ogranak 8, 10 000 Zagreb, Croatia

Društvo je upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod registarskim brojem 1-38406.

MBS: 080402722
Temeljni kapital društva iznosi 23.600,00 kuna i uplaćen je u cijelosti.
IBAN: HR 5724840081100786460 kod  Raiffeisenbank Austria d.d.

Član  uprave: Davor Böhm